Uncategorized

Feriecenter Jylland par

Happy couple on a yacht in summer on romantic vacation

Feriecenter Jylland par; tips og råd omkring valg af ferie

Tillykke hvis du er i et parforhold, der er nemlig masser af valgmuligheder hvis du leder efter en parferie eller et feriecenter ophold som passer til par.  Før i beslutter jer for et feriecenter som par, i Jylland eller udenfor Danmarks grænser, så er det en god idé at forventnings afstemme ønsker og mål med ferien og opholdet. Alle har forskellige behov og ønsker, at være på forskellige steder, på forskellige måder. Du er måske mest til at ligge og slappe i spalignende omgivelse imens din partner er til eventyrlige udflugter. Selvom at ønskerne er meget forskellige så kan i måske finde frem til en god kompromis, hvor i finder et feriecenter med spa som ligger i nærheden af natur og vandrerturer. 

Hav rimelige forventninger når i som par ønsker at ta på feriecenter Jylland

Vi danskere plejer at have meget høje forventninger til vores ferie. Nu så vil alt det sjove endelig ske. Vi skal have en masse sex, vejret bliver perfekt, så at vi kan hænge ud på stranden, fulgt af en masse hyggelige middage oven i købet. Der er en risiko for, at du bliver meget skuffet hvis virkeligheden ikke kommer til at stemme overens med opholdet på feriecenter som par. Derfor har vi her samlet 10 tips til par som overvejer at tage på feriecenter sammen. 

10 tips feriecenter par (Jylland)

10 tips feriecenter par (Jylland)

1. Lav en plan før i beslutter hvad feriecenter, eller planere turen sammen før i tager afsted.

Planlægning af ferie gør jer måske lige så glade (hvis ikke mere) end at tage afsted. Det kan derfor være en god ide også at medtage et budget i planen, så at alt er afstemt. Kortlæg dine og din partners individuelle behov, og hvilke fælles mål I har.

2. Identificer jeres begges behov.

Kortlæg dine egne og din partners individuelle behov. Find ud af, hvilke fælles mål I har med jeres ophold på feriecenter Jylland (eller i udlandet). Sørg for, at i begge to får plads til jeres enkelte behov og se, om I kan forenes i nogle mål.

3. Skab gode ferievaner sammen

Find sammen ud af hvad som ikke hører hjemme på ferien. Det kan handle om alt fra skærmtid til ting, der skal ordnes derhjemme.

4. Sæt af tid til bare at være sammen

På feriecenter som par, har i endelig tid og muligheden for at nyde hinanden uden forstyrrelser. Så fokuser på hinanden.  

5. Hav sex før i tager på feriecenter som par

Tag stresset ud af at have masser af sex på ferien, ved at have sex før ferien.

6. Hav realistiske forventninger.

Vi bliver kun skuffede og utilfredse, hvis vi har forventninger, der ikke bliver indfriet af en eller anden årsag. Realistiske forventninger, hvor du håber, det bliver, som du ønsker, er nøglen, i stedet for at det skal blive på en bestemt måde. 

7. Forkæl dig selv på dit feriecenter ophold

Forkæl dig selv, med massage og morgenmad på sengen. Hvis din partner har ønsker, så var også lydhørt overfor ham eller hende. Men glem ikke dig selv. 

8. Hav en plan for, hvordan du håndterer argumenter

Hvis uenigheder opstår på feriecenter opholdet, så er det dejligt at have en plan for hvordan de løses. F.eks. “Vi snakker i 15 minutter og så holder vi en pause”. Tag ting op, der ikke føles godt, selvom det kan føre til skænderier. Det er bedre at tale end at holde alt inde.

9. Vær nysgerrig

Vi ved, at nysgerrighed er nøglen til et sundt forhold. Stil spørgsmål og benyt lejligheden når i som par er på feriecenter, til at forstå og lær kende din partner mere, uanset hvor længe I har været sammen. 

10. Udvikle forholdet endnu mere

Se opholdet på feriecenter som par, som en glimrende mulighed for at udvikle jeres forhold. Tal om, hvordan du aktivt tager dig af forholdet. Prøv noget nyt sammen. Det kan være at besøge en ny strand, have sex udendørs eller prøve klatring sammen. Målene behøver ikke at være gigantiske, men derimod små og opnåelige.

Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi skriver om de forskellige feriecentre i Jylland, samt giver gode råd og tips til ferie

Feriecenter Jylland

Cookie politik

Ved at besøge feriecenter-eksperten.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik