Ferieparkeksperten logo
Ferieparker

Ferieparker i Holland

Feriecenter børn - Vælg ret feriecenter i Jylland til børn

Familievenlige eventyrer i Holland

Holland er en fantastisk destination for familier, der ønsker en mangfoldig og mindeværdig ferie. Landet byder på en række oplevelser, der passer til enhver interesse, lige fra naturskønne landskaber til rig kultur og livlige bymiljøer. Oplev Hollands berømte vindmøller og farverige tulipanmarker, der tilbyder både skønhed og lærerige oplevelser for hele familien.

For historieentusiaster er Holland hjemsted for fascinerende historiske steder som Anne Franks Hus og imponerende slotte som De Haar Slot, der tager jer tilbage til en svunden tid. Holland er også kendt for sine børnevenlige forlystelsesparker, hvor eventyrlige temaer og underholdende forlystelser venter.

Storbyerne som Amsterdam og Rotterdam byder på en unik blanding af kultur og historie, med familievenlige museer og seværdigheder. Her kan I også nyde hyggelige ture gennem kanalerne, der giver et unikt perspektiv på byernes charme. For den aktive familie tilbyder Holland fantastiske cykelruter gennem idylliske landskaber og langs kanalerne, samt spændende vandaktiviteter.

Efter en dag fuld af eventyr kan familierne slappe af i et af Hollands mange ferieparker, der tilbyder komfortable ferieboliger og faciliteter som svømmebassiner og legepladser. Nyd også det hollandske køkken, der byder på børnevenlige retter som poffertjes og stroopwafels.

Med sin blanding af eventyr, kultur og afslapning er Holland et ideelt sted for en familieferie, der byder på sjove oplevelser og kvalitetstid sammen.

Tips: tjek YouTube og Instagram før du vælger en feriepark i Holland

Der er ofte videoer, hvor folk har lagt deres private videoer op fra forskellige ferieparker i Holland samt masser af billeder, som kan inspirere. Det bedste, når man skal vælge en feriepark, er at se lidt forskelligt og se, hvordan det ser ud i forskellige ferieparker.

Aktiviteter

Ferieparker i Holland tilbyder et væld af aktiviteter, der sikrer en dejlig ferie for alle aldre. Med faciliteter som indendørs og udendørs swimmingpool, legepladser, og sportsområder, er der rig mulighed for at være aktiv og have det sjovt. Disse parker fremhæver Hollands naturskønne omgivelser med mulighed for at cykle langs de pittoreske cykelruter, vandre gennem frodige grønne landskaber og nyde vandsportsaktiviteter ved søen.

For dem, der søger afslapning, tilbyder mange ferieparker i Holland komfortable og luksuriøse ferieboliger. Disse omfatter ofte lejligheder eller hytter med moderne faciliteter, herunder sauna og terrasse, hvor man kan slappe af og nyde den rolige atmosfære og den smukke udsigt over den hollandske natur.

Hollands ferieparker er også kendt for at tilbyde en række kulturelle og rekreative aktiviteter, såsom håndværkslokaler, guidede ture til lokale museer og seværdigheder, og specielle arrangementer for både børn og voksne. Dette giver familier chancen for både at lære og have det sjovt sammen.

Uanset om du er til spænding og eventyr, eller foretrækker at slappe af og nyde roen, tilbyder Hollands ferieparker en mangfoldighed af oplevelser, der gør enhver ferie mindeværdig. I en feriepark med en beliggenhed, der både er tæt på byer og natur, og har et udvalg af faciliteter som spa, vandland, restaurant, underholdning og legepladser, er det den ideelle ferie for både par, pensionister, børnefamilier eller hvis man blot er enlig rejsende.

Feriecenter børn - Vælg ret feriecenter i Jylland til børn

Hvad kan man forvente af faciliteter i ferieparker i Holland?

I hollandske ferieparker kan man forvente et bredt udvalg af faciliteter designet til at gøre opholdet behageligt og underholdende. Dette inkluderer ofte indendørs og udendørs swimmingpool, legepladser for børn, sportsfaciliteter som tennisbaner og minigolf, samt wellness-områder med saunaer og spa-faciliteter. Mange parker tilbyder også restauranter og caféer, hvor man kan nyde lokale og internationale retter. For dem, der ønsker at udforske området, tilbydes ofte cykeludlejning og informationscentre med forslag til lokale udflugter og seværdigheder.

Er Hollands ferieparker egnet til familier med børn?

Ja, Hollands ferieparker er yderst familievenlige. De tilbyder et sikkert og underholdende miljø for børn med forskellige aldre. Udover legepladser og børnevenlige pools, organiserer mange parker børneaktiviteter og underholdning, som kan omfatte alt fra sportsturneringer til kreative workshops. Ferieparkerne ligger ofte i nærheden af attraktioner, der er velegnede til familieudflugter, såsom dyreparker, vandlande og historiske steder.

Top 10 over byer og områder i Holland

    1. Zeeland
    2. Limburg
    3. Nord-Holland
    4. Friesland
    5. Gelderland
    6. Overijssel
    7. Drenthe
    8. Utrecht
    9. Syd-Holland
    10. Waddensøerne

Zeeland

Zeeland er en fascinerende region i Holland, der skinner med sin rige historie og unikke kystkultur. Kendt for sin kamp mod havet, præges denne region af imponerende dæmninger og brede strande. Zeeland er hjemsted for maleriske havnebyer og charmerende fiskerlandsbyer, hvor tradition og modernitet mødes. Her finder man UNESCO-beskyttede områder som Schokland, der fortæller om regionens kamp mod vandmasserne.

Regionen er også berømt for sin kulinariske mangfoldighed, især for sine friske skaldyrsretter. Zeeland tilbyder et væld af kulturelle oplevelser med sine festivaler og lokale markeder, hvor man kan opleve det ægte hollandske liv. Det er en region, der hele tiden udvikler sig, men som samtidig holder fast i sin rige historiske arv.

For turister er Zeeland et ideelt sted for en ferie, der kombinerer kultur, historie og natur. Man kan udforske den idylliske kystlinje, nyde vandreture langs de brede strande, eller besøge historiske steder som den gamle by Middelburg. Zeelands gastronomi og de lokale specialiteter er også en oplevelse værd. Blandt de mange begivenheder i Zeeland er de livlige skaldyrsfestivaler og sommerens sejlregattaer, som er nogle af de mange højdepunkter, regionen har at byde på.

 

Limburg

Limburg, beliggende i det sydøstlige hjørne af Holland, er en region rig på kultur og naturskønhed. Kendt for sine rullende bakker, et unikt træk i det ellers flade hollandske landskab, og for sine maleriske landsbyer, som Vaals og Valkenburg. Limburg er også hjemsted for den historiske by Maastricht, der med sine brostensbelagte gader og imponerende arkitektur, indfanger regionens rige historie. Området er berømt for sine kulinariske specialiteter, herunder Limburgse vlaai, og for sin livlige kulturscene, der inkluderer karnevalsfestligheder og musikfestivaler. For turister er Limburg ideel for en ferie, der kombinerer naturoplevelser med kulturel rigdom. Cykling gennem de grønne landskaber, besøg på lokale vingårde og udforskning af historiske seværdigheder er blot nogle af de mange aktiviteter, Limburg har at tilbyde.

 

Nord-Holland

Nord-Holland, en provins, der omfatter den pulserende by Amsterdam, tilbyder en blanding af urban charme og rolig landsbyidyl. Regionen er kendt for sine traditionelle hollandske vindmøller i Zaanse Schans, de farverige blomstermarker nær Keukenhof, og de idylliske fiskerlandsbyer som Volendam og Marken. Nord-Holland er et centrum for kunst og kultur med adskillige museer og gallerier, der udstiller alt fra moderne kunst til historiske artefakter. Regionen er også populær for sine strande langs den nordlige kyst, såsom den fashionable strandby Zandvoort. Nord-Holland byder på en mangfoldighed af oplevelser, fra at udforske Amsterdams livlige kanaler til at nyde den fredelige atmosfære i de små landsbyer langs IJsselmeer.

 

Friesland

Friesland, beliggende i det nordvestlige Holland, er en region præget af sine dybe søer, omfattende kanalsystemer og rige maritime historie. Kendt for sin unikke frisiske kultur, inkluderer regionen øerne i Vadehavet, et UNESCO-verdensarvssted kendt for dets enestående natur og dyreliv. Friesland er også berømt for sin sejlsport, især den årlige Skûtsjesilen, en traditionel begivenhed for sejlads med historiske både. Byen Leeuwarden, regionens hovedstad, byder på en blanding af historiske seværdigheder og moderne kunstscener. For naturelskere er Friesland et paradis med mulighed for vandreture, cykling og kano- eller kajak sejlads i de naturskønne omgivelser. Frieslands unikke kultur, sprog og traditioner gør det til en fascinerende destination for dem, der søger en autentisk hollandsk oplevelse.

 

Gelderland

Gelderland, beliggende i det centrale Holland, er en region rig på natur og historie. Kendt for den storslåede nationalpark Hoge Veluwe, tilbyder Gelderland en unik mulighed for at opleve Hollands vilde og varierede natur. Regionen er også hjemsted for historiske byer som Arnhem og Nijmegen, der rummer en rig historie fra Romertiden til Anden Verdenskrig. For kunst- og kulturelskere byder Kröller-Müller Museum på en imponerende samling af Van Gogh-værker. Gelderland er ideel for familier, naturentusiaster og historieinteresserede, med sine cykelstier gennem skove og heder, slotte og kulturinstitutioner.

 

Overijssel

Overijssel, placeret i det østlige Holland, er en region, der emmer af charme og ro. Kendt for den naturskønne flod IJssel og de historiske byer som Zwolle og Deventer, byder regionen på en afslappet atmosfære med en rig kulturarv. Giethoorn, ofte kendt som “Nordens Venedig”, er en populær attraktion med sine maleriske kanaler og broer. Overijssel er også hjemsted for nationalparken Weerribben-Wieden, hvor man kan opleve unikke vådområder og en rigdom af dyreliv. Regionen er et paradis for dem, der elsker vandaktiviteter, cykling og vandreture i naturlige omgivelser.

 

Drenthe

Drenthe, beliggende i det nordøstlige Holland, er en region, der er rig på præhistorisk historie og fredfyldte landskaber. Kendt for sine helleristninger og dolksten, tilbyder Drenthe en fascinerende indsigt i forhistorisk tid. Regionen er også berømt for sine brede hedeområder og skove, hvilket gør den til et ideelt sted for naturvandringer og cykelture. Drenthe byder på en rolig og afslappet atmosfære, hvor man kan nyde den landlige skønhed og slippe væk fra byens travlhed. For familier og historieinteresserede er et besøg til Hunebedcentret, hvor man kan lære om regionens gamle gravhøje, en unik oplevelse.

 

Utrecht

Utrecht, hjertet af Holland, er en region rig på kultur og historie. Kendt for sin imponerende domkirke og de maleriske kanaler i Utrecht by, byder regionen på en charmerende blanding af historie og moderne liv. Utrecht er også hjemsted for mange museer og kunstgallerier, herunder det berømte Rietveld Schröderhus, et UNESCO-verdensarvssted. For natur- og haveelskere er et besøg i de botaniske haver i Utrecht et must. Regionen er ideel for dem, der ønsker at opleve en autentisk hollandsk atmosfære, nyde cykelture langs de historiske vandveje og udforske den rige kulturarv.

 

Syd-Holland

Syd-Holland, en dynamisk region i det vestlige Holland, er en smeltedigel af natur og urbanitet. Regionen er hjemsted for den internationale by Den Haag og den travle havneby Rotterdam. Syd-Holland byder også på naturskønne strande langs kysten, som Scheveningen, og idylliske landskaber i landdistrikterne. For kunst- og kulturinteresserede tilbyder regionen adskillige museer og kulturinstitutioner. Desuden er den berømte Keukenhof-park, kendt for sine spektakulære blomsterudstillinger, placeret i Syd-Holland, hvilket tiltrækker besøgende fra hele verden.

 

Waddensøerne

Waddensøerne, en unik kæde af øer i det nordlige Holland, tilbyder en enestående oplevelse af ro og uberørt natur. Disse øer, der er en del af UNESCOs verdensarvsliste, er kendt for deres rige dyreliv og hvor man har mulighed for at opleve vadefugle, en unik aktivitet, hvor man vandrer langs havbunden ved lavvande. Øerne som Texel, Terschelling og Ameland byder på smukke strande, frodige landskaber og charmerende småbyer. Waddensøerne er det perfekte sted for naturelskere, der søger en fredfyldt ferie, langt væk fra byens travlhed, hvor de kan nyde cykling, vandreture og fuglekigning i nogle af Hollands mest naturskønne områder.

Pakkeliste til ferie i Holland

Oplev den hollandske kultur

At dykke ned i den hollandske kultur er at opleve et land rigt på historisk arv, mangfoldige landskaber og levende traditioner. Holland, med sine charmerende ferieparker i Holland og feriecentre, tilbyder en verden af kulturelle oplevelser, fra historiske byer og landsbyer til betagende naturområder.

For naturelskere giver de hollandske ferieparker utallige muligheder for en aktiv ferie. Udforsk de flade og cykelvenlige landskaber, nyd sejlture langs de rolige kanaler, eller tilbring en dag på de smukke strande langs Nordseekysten. Disse områder kombinerer afslapning og eventyr og er let tilgængelige, hvilket gør dem til en ideel destination for alle.

De luksuriøse lejligheder, feriehuse og hytter i Hollands ferieparker er udstyret med moderne faciliteter, som indendørs pools og saunaer, hvor gæsterne kan slappe af efter en dag fuld af oplevelser. For dem, der søger mere spænding, byder mange feriecentre på aktiviteter som vandsport og udendørs eventyr.

Holland er også berømt for sin rige kulturhistorie. Besøg de charmerende byer som Amsterdam og Utrecht, hvor du kan udforske historiske monumenter, museer og kunstgallerier. Hollands gastronomi, med dens bredde af smage fra havet og landbrugslandet, tilbyder en autentisk smagsoplevelse i de lokale restauranter.

Holland, med sin unikke blanding af vand- og landkultur, byder på en særlig oplevelse, hvor tradition og modernitet smelter sammen. Nyd en afslappende eftermiddag på en caféterrasse, udforsk farverige tulipan marker, eller tag på en historisk rundvisning i en af de mange maleriske byer.

For familier er et ophold i en hollandsk feriepark den perfekte måde at kombinere sjov, afslapning og kulturel udforskning. Med et væld af muligheder og oplevelser til rådighed, er Holland et ideelt sted for en familieferie, hvor både børn og voksne kan lære, lege og udforske sammen.

 

Bo i naturskønne omgivelser i Holland

At bo i naturskønne omgivelser er kernen i en afslappende og berigende ferie, og hollandske ferieparker tilbyder netop dette. Forestil dig at vågne op i luksuriøse lejligheder eller charmerende hytter, med udsigt til Hollands smukke og varierede landskaber. Disse ferieboliger er perfekt placeret i nogle af Hollands mest idylliske områder, hvilket giver dig mulighed for at nyde freden og roen i naturen.

Mange af ferieboligerne ligger tæt på stranden, så du let kan tilbringe dine dage med at slappe af ved havet eller udforske de kystnære områder. De er også belejligt placeret i nærheden af ferieparkernes faciliteter og aktiviteter, som er ideelle for par, familier, ældre og solo-rejsende. Disse aktiviteter spænder fra udflugter, der lader dig udforske den smukke natur og nyde storslåede udsigter, til afslappende dage i parkernes badelande.

Uanset om man foretrækker en stille feriebolig med en terrasse og smuk udsigt, eller en mere aktiv ferie med udforskning af de omkringliggende parker og naturområder, tilbyder Hollands feriecentre et væld af muligheder. For familier er det den perfekte måde at tilbringe en ferie på, hvor der er aktiviteter for alle aldersgrupper og interesser.

Kan man finde ferieparker i Holland tæt på stranden?

Ja, Holland har en række ferieparker, der er placeret tæt på stranden, især langs den hollandske kystlinje. Disse ferieparker er ideelle for dem, der ønsker at nyde strandlivet, med nem adgang til havet for svømning, solbadning og forskellige vandsportsaktiviteter. Disse kystnære ferieparker tilbyder ofte også smuk udsigt over havet og er perfekte for en afslappende ferie.

Tilbyder ferieparker i Holland aktiviteter for voksne?

Ferieparker i Holland tilbyder en lang række aktiviteter, der appellerer til voksne. Dette inkluderer sportsfaciliteter som tennis, golf, og vandsport, samt wellness-områder med muligheder for afslapning og selvforkælelse. For kultur- og naturinteresserede er der ofte arrangeret udflugter til lokale seværdigheder, naturskønne vandreture og cykelture. Mange ferieparker har også restauranter og barer, hvor voksne kan nyde en afslappet aften.

Er du interesseret i et ferieparkophold i andre lande eller områder? 

Så se vores artikler omkring:

Ferieparker i Tyskland

Ferieparker i Europa

Ferieparker i Østrig

eller vore andre artikler omkring ferie i Holland:

Badeland i Holland

Kør-selv-ferie i Holland

Feriecenter i Holland

Ferie i Holland

Ferieparker

Vi skriver om de forskellige feriecentre i Jylland, samt giver gode råd og tips til ferie

Feriecenter Jylland

Cookie politik

Ved at besøge feriecenter-eksperten.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik