Ferieparkeksperten logo
Uncategorized

Feriecenter Jylland børn

Feriecenter børn - Vælg ret feriecenter i Jylland til børn

Leder du efter et feriecenter i Jylland og har børn, så har du sandsynligvis nogle specifikke krav til det feriecenter i Jylland som du søger efter. Du er godt klar over at når du har børn eller børnebørn med på turen, vil de elske at bo på et feriecenter med pool eller legeland i nærheden eller lignende. Fælles faciliteter såsom swimmingpool, legeplads, boldbane og grillplads mv. står højt på din ønskeliste, når du leder efter et feriecenter Jylland børn.

Eventuelt kunne du også tænke dig at der var en børneklub på det feriecenter som du leder efter. Du ved at det rette feriecenter i Jylland tilpasset børn, betyder masser af sjov og nye legekammerater for børnene. Når børnene har en god ferie, så har du det også! I denne artikel har vi derfor samlet nogle gode råd om hvad overvejelse du bør have før du vælger Feriecenter i Jylland med børn.

Tips: tjek YouTube og Instagram før du vælger at tage på ferie i Weissenhäuser Strand

Der er ofte videoer, hvor folk har lagt deres private videoer op fra forskellige ferieparker samt masser af billeder, som kan inspirere. Det bedste, når man skal vælge en feriepark, er at se lidt forskelligt og se, hvordan det ser ud i forskellige ferieparker.  

Hvor vigtigt er det med pool?

Fungerer en normal lille pool, eller leder i efter et stort område med vandrutsjebaner? Hvis du har små børn, så læg fokus på børnebassinet, da det er der i med stor sandsynlighed mest kommer at spendere jeres ferie. En lille børnerutsjebane, gerne skrå bund og gerne en solbeskyttet babypool er altid godt.

Rejser du sent eller tidligt på sæsonen, er det også et varmt tip at tjekke op på om hotellets pool er opvarmet. Det er ikke altid særlig varmt i vandet, især ikke i april-maj måned.

Tæt på en god strand et must?

Feriecenter børn som ligger godt på strand er et stort plus især hvis din familie kan lide at solbade og svømme, og det er praktisk at træde udenfor hotelværelset og have morgenens første svømmetur inden for rækkevidde.

En lille kilometer ser måske ikke så langt ud på kortet, men med bragende sol og børn med trætte ben er det ikke altid ligetil at tage sig frem og tilbage fra stranden.

Det findes Feriecenter Jylland som også fungerer til børnefamilien som har direkte adgang til sandstrande. Men foretrækker din familie sandstrand eller klipper? Tag også stilling til dette før du vælger feriecenter til børn. Strande med klipper har den fordel, at man ikke slæber en masse sand ind på hotelværelset (og ind i sengene).

Men en sandstrand er altid en sandstrand. Hvem kan ikke lide sand mellem tæerne, og se ens børn bygge sandslotte hele dagen uden at blive trætte.

Pool vs. strand ved valg af feriecenter børn

Nogle hoteller ligger tæt på stranden, imens andre kun har en lille pool, andre ligger lidt længere fra stranden og har et fantastiske pool område med vandrutsjebaner. Så overvej, om i er en familie som nyder livet ved en swimmingpool eller hvis i er mere til havet.  Måske er drømme-senariet stranden om morgenen og poolen om eftermiddagen.

Feriecenter børn - Vælg ret feriecenter i Jylland til børn

Andre aktiviteter – feriecenter børn

Ofte er der andre sjove aktiviteter på eller i nærheden af feriecentret tilpassat børn. Så som en legeplads, minigolfanlæg, sportsarena eller et vandland, som er normalt populært blandt børn i alle aldre.

Hotelværelse, villa eller lejlighed?

Der kan være fordele at vælge at bo i en lejlighed eller i et hus. Dels fordi så er det muligt at lave mad og dels fordi det er rart at kunne have børnene i et separat værelse, når de er faldet i søvn om aftenen. Man kan hurtigt blive træt af et at bo hele familien i et enkelt værelse. Men hvis i er en aktiv familie som alligevel er udenfor hele dagene, så kan det være lige meget om i har et helt hus eller kun et ligge værelse for jer selve. 

Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi skriver om de forskellige feriecentre i Jylland, samt giver gode råd og tips til ferie

Feriecenter Jylland

Cookie politik

Ved at besøge feriecenter-eksperten.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik